Juustune forellisupp

Imelihtsalt valmiv koorene kalasupp forelli või lõhega. Vähe koostisaineid ja valmib kiiresti.

KOOSTISAINED

1,5 l vett
1 kalapuljongi kuubik
5 suuremat kartulit
150 g toorjuustu
200 g sulatatud juustu
400 g forelli- või lõhefileed

hakitud tilli

VALMISTUSJUHEND

1. Koori kartul ning lõika kuubikuteks.

2. Eemalda kalalt nahk ja luud. Lõika kala kuubikuteks.

3. Kuumuta vesi ning aseta sellesse puljongikuubik ja lase lahustuda.

4. Lisa kartul ja keeda kuni kartul on poolpehme.

5. Tõsta supp tulelt. Lisa juurde toorjuust ja sulatatud juust. Sega.

6. Tõsta supp uuesti tulele. Lisa kalatükid ja keeda 2-3 minutit nõrgal tulel.

7. Serveerimisel lisa hakitud till.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Hummuli mõis


 Rapla keskväljak


 Tallinna vanalinn

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused